MIRALUX

 
 
 

  NAŠE USLUGE
 

MIRALUX FIDUCIARIA specialista u raznim sektoru usluga, kao u Švajcarkoj tako u cijolj Evropi.

 

Ove informazije nisu sve usluge koje vam nudimo, nego prilično sta obicno nudi MIRALUX FIDUCIARIA.
Naravno, razne usluge koje ovde nisu nabrojane, mogu se ostvariti po zelji klienta, razlog da stupite u kontakt sa nama, putem email-a sa vazim zahtijevima i zeljama.

 

U stanju smo da vam pomognemo u različitim sektorima, koristeci sledece jezike: italijanski, francuski, njemački, španski, ruski i srpski. Naša direktorica, je diplomirana u ekomsko trgovačko fakultetu, sa ovlastenjem za prodaju nekretnina. Naše preduzeće je naravno regularno upisano u svajcarskoj trgovačkoj komori. Imamo dobre odnose sa bankama i osiguranjima u Švajcarkoj i inostranstvu. Imamo kontakte sa mnogim ekonomistima, advokatima, notarima u Svajcarskoj u Liechtenstein i u ostalim sudskim nadlecnosti.

 

Naše usluge se placaju po tarifi koja se dogovara sa musteriojom i razlikuje se po zeljenoj usluzi.Pre nego sto se zapocne bilo koji posao imace te obracun koliko ce to izaci pa se plati. Možemo raditi tokom praznika, samo se treba najaviti putem broj telefona 0041796903525, ili 0041786749594 i uvijek smo dostupni.

 

Naravano garantujemo makimalnu profesijonalnost i diskreciju. Obicno naše mušterije postanu ubrzo naši prijatelji ili partneri u poslu, posto dajemo posebnu vaznost i posle obavljenog posle.

 

Naše mušterije nas pitaju da im napravimo plan za otvoranje preduzeća u cijolm svetu. Ili nas kontaktiraju da im pomognemo da dobiju dozvolu za prebivalište ili državljanstvo, sto je sigurno cilj mnogih poslovnih ljudi, da bi nasli malo mira i diskrezije. Naravno što smo u Kanton Ticino možemo vam pomoći da tražite partners, banke, nekretnine, kupo-prodaja iznajmljivanje, itd. i u Ticinu.

 

Mozemo poslati potrebnu papirologiju sa zahtijevom za odobrelje boravicnih/radnih dozvola u cijeloj Svajcarskoj, i posebno u Kanton Ticino.

 

Stil života u Ticinu je mnogo sličan italijansom stilu, za razlikom da je ovde sigurnost i zakon mnogo jači i postovaniji. Ticino se nalazi u centru Evrope,  i može se dostiči za 30 minuta  Milano, 2 sata do Ciriha, 4 sata do Zeneve. U Lugano postoji i aerodrom sa vrlo cestim letovima za cijelu Evropu.

Nas cilj je da damo musterijama mogucnost da shvate logistiku i administraziju u Svajcarskoj, da porez je cesto mnogo povoljni a ponekad i nepostojeci.

Imamo mogucnost da ukljucimo musterije u interesantne programe za ekonomski razvoj koje nude drzavne ustanove, posebno za preduzeca koja su tehnoloski razvijena.

 

Naš rad je veoma brz, nemamo naviku da spavamo na zahtijevima, pošto nečemo da naša mušterija čeka. Svesni smo da mušterije koje žive u inostranstvu moraju dobiti informacije što brže, da bi odlucijo sta da preduzme,  dali, gde i kako da živi u Švajcarskoj , kako da otvori ziro račun i u kojoj banci, dali može osnivati preduzeće u Švajcarskoj ili Offshore, itd... Problem se predstavlje veci za onog ko ne poznaje Svajcarsku i njen zakon, koji se mijenjalu izmedju kantona ili cak i izmedju raznih opstina. Korisno je makar znati da u Švajcarskoj ima 23 Kanton-a (6 pola Kantona) i malo više opstina  u kojima zive oko 7'000'000 stanovnika, i među kojim 18% su stranci.     

Budući koraci

Informacije što se sadrze u ovom kratkom programu, trebaju samo da pokažu jednu malu stranicu usluga u Švajcarskoj, našeg preduzeća. U slučaju vam treba više informacija, slobodno nas kontaktiraj te.. Možemo zakazati sastanak u Švajcarskoj, Italiji, Francuskoj, Austiji i Njemačkoj. Mozemo garantovati licne usluge kao i nasu neutralnost u vasim odlukama.

SVE SOLUCIJE ZA VAŠ BUSINESS

 

 

Kupo prodaja Švajcarskih preduzeća ili offshore

 

Trgovačke usluge kao  import-export

 

Pravne ili notarske usluge,  za sastavljnje ugovora, savjete,vracanje credita

 

Sekretarske usluge

 

Bankarske usluge, otvaranje tekućeg računa, kreditne kartice u Švajcarskoj i inostranstvu

 

Notarske usluge, vjerodostojnost dokumenata i ugovora

 

Usluge za prevod

 

Osiguravajuce usluge usluge

 

Brinemo se o kupo-prodaji i vodstvu svajcarskih preduzeca, iz Liechtenstein-a i offshore sirom sveta

 

Naše usluge za preduzeća

Prebivalište (boravište) preduzeća

Administrativ sekretar, telefonski i računski

Boraviste servera za vaš sajt

Registracija nekretnina preko preduzeća offshore

Upisivanje auta, brodova i aviona

Otvaranje bankarske račune za preduzeća

Redakcija bilo kog ugovora

Savjetovanje

Trazenje financiranje

 

Trgovačke usluge kao import-export

 

Pomoć otvaranja bankarskog računa

Pomoć za kreditne kartice

Pomoć za otvaranje bankarski pisaa, bankarske garancije itd..

Pomoć za granice i IVA

Spremanje na poreze

Import i export

 

Pravne ili notarske usluge, ugovore, savjete, dokumente

 

Legalizacija dokumente prduzeća

Redakcija ugovora

Kupo prodaja preduzeća offshore

Usluge za državljanstvo

Konsulencija za osobe koje hoče da otvore preduzeće i žive u Švajcarskoj

Usluge za zaradjivanje

Dozvole za posao i za prebivalište u Švajcarskoj i inostranstvu

 

Sekretarske usluge

 

Prevodi

Avionske karte i rezervacija hotela

Pomoć za vize u ulaz u Švajcarsku

Telefonska centrala

Pošta u Švajcarskoj i inostranstvu

Pomoć za traženje škola

 

Bankarske usluge

 

Pomoć za otvaranje bankarskog računa u Švajcarskoj i inostranstvu

Pomoć za odobrenje bankarski kartica

Pomoć za otvoranje sigurne kasete

 

Osigurane usluge

 

Ulaganje

Otvaranje račun za životno osiguranje

Penzija